Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Túrófánk pillanatok alatt

5/5
45 perc
bonyolult
megfizethető
6 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A túrófánkhoz a hozzávalókat a robotgép keverőtáljába tesszük, és pár perc alatt összedolgozzuk.
  2. A masszát egy fél órát pihentetjük, majd két evőkanál segítségével, bő, enyhén forró olajba galuska formájú fánkokat szaggatunk.
  3. Az elkészült túrófánkokat papírtörlővel bélelt tálra szedjük. Ha a fánk lecsöpögött, kiszedjük alóla a papírtörlőt, és meghintjük porcukorral. Ízlés szerint lekvárral tálaljuk.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss