Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Turbózd fel az immunrendszered! Sült céklaleves, aminek már a színe is felmelegít

default user icon
MME
Hogy miért az egyik legkülönlegesebb alapanyagként tartják számon a céklát a konyhában? Mert egy brutálisan egészséges zöldségről van szó, aminek számtalan jótékony hatása van a szervezetünkre. Rákmegelőzőként, gyulladáscsökkentőként ismerik, na meg tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal is. A téli hónapokban pont ezért jön igazán jól egy melengető leves ebből a kiváló salátanövényből.

Legújabb receptvideónkban most megmutatjuk, hogyan készíts egy tökéletes sült céklalevest kéksajtos pirítóssal, ami nem csak a lelkünket, de a testünket, és nem utolsósorban az ízlelőbimbóinkat is kényezteti. Ha figyelmesen követed az instrukciókat, akkor hamar rá fogsz jönni; ez egy pofon egyszerű étel, na és persze egészséges is, ráadásul az ünnepi asztalon is simán megállja a helyét. 

A sült céklaleves pontos receptjét itt találod >>>

 

Ajánljuk még: 

GESZTENYÉS-KEKSZES SZELET - SÜTÉS NÉLKÜL! >>> 

BACONÖS CSAVART ROPOGÓS LEVELES TÉSZTÁBÓL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss