Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tündérkonyha: rántott sajt párolt rizzsel, a legnagyobb gyerekkedvenc recept!

default user icon
MME
Nincs olyan gyerek, aki ne sürögne-forogna lelkesen a konyhában, és bizony, kellő támogatással komoly teljesítményre képesek, amellett, hogy a saját főztjüket mindig sokkal szívesebben is fogyasztják! Ezt bizonyítandó most Tündérkonyha címmel sorozatot indítunk, amelyben Mészáros Balázs séfünk két tündéri kislányával közösen süt-főz olyan gyerekbarát klasszikusokat, mint a pizza, a túrós tészta vagy a rántott sajt.

A rántott sajt a nemzet kedvence, nincs, aki ne kóstolta volna, valószínűleg még mindig vezeti a toplistát az éttermekben, ha vegetáriánus fogásról van szó. A klasszikus rendelés így hangzik: kérek egy rántott sajtot rizzsel, tartármártással. A legnagyobb sikert mégis a gyerekek körében aratja, akik egytől egyig boldogan falják, de a készítésében is oroszlánrészt tudnak vállalni.

Új sorozatunkban, a Tündérkonyhában két apróséf: Zara és Blanka gyártják a jobbnál jobb, egyben, egyszerűbbnél egyszerűbb, gyerekbarát recepteket, amibe esetenkét, apukájuk, Mészáros Balázs séf is besegít. Most a nagy klasszikust készítik: íme a rántott sajt párolt rizzsel.

Rántott sajt párolt rizzsel

Hozzávalók:

30 dkg trappista sajt
liszt
tojás
zsemlemorzsa
10 dkg rizs
olaj

ketchup vagy majonéz

Ezek is érdekelhetnek

Friss