Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hihetetlen! Komoly túlsúllyal küzdöttek gyerekkorukban a Peller-lányok

default user icon
MME
Csúfolták és kiközösítették őket. Peller Annát és testvérét, Mariannt elnézve kevesen hinnék azt el, hogy valaha is túlsúllyal küzdöttek. Pedig Anna kerek 100 kiló is volt és Mariann is mindig küzdött a súlyával és küzdöttek azokkal a támadásokkal is, amit túlsúlyuk miatt kaptak.

A Peller-testvérekben a mai napig nyomott hagytak azok az évek, amikor túlsúllyal küzdöttek. Anna és Mariann D. Tóth Krisztának, a DTK- Elviszlek magammal című műsorában mesélték el, hogy a mai napig sokat foglalkoztatja őket a súlyuk.

- Általános iskolában kerek 100 kiló voltam - árulta el Peller Anna. 

Mariann a két terhessége alatt sokat hízott, de egyébként a mai formájához képest 15 kilóval több volt. A Színművészeti Főiskolán Vitray Tamás meg is jegyezte neki, hogy jó lenne, ha már nem hízna többet. Marainn akkor 80 kiló körül volt, Anna pedig 86-90 kiló körül mozgott.

A színész-műsorvezetőnő nem is érti, hogy miért híztak el annyira gyerekkorukban.

- Az összes rokon gyakorlatilag vékony és csinos. Csak mi ketten lettünk ilyen kis húsgombócok – mondta Mariann. 

A testvérek úgy vélik, hogy mindenesetre sokat adott nekik az a szenvedés, amit túlsúlyuk miatt kellett kiállni. Nagyon sokat csúfolták őket, Annát például az óvónője is kicsúfolta. Mariann tervei között is szerepel az, hogy ismert emberekkel iskolákban előadásokat tartsanak, hogy beszéljenek ezekről a problémákról. 

- Kiközösített gyerekek voltunk. Emlékszem rá, hogy amikor kijöttem az iskolából, az első dolgom az volt, hogy bementem a kisboltba és vettem egy tábla csokit és megettem, mert ez örömet adott és ez egy ördögi kör volt. Nagy bánatevő tudok lenni - idézte fel emlékeit Anna.

A testvérek a mai napig nagyon hízékonyak, így oda kell figyelniük az étkezésükre és mind a ketten rengeteget mozognak is.

PELLER ANNA ELÁRULTA KEDVENC RECEPTJÉT: EZT KÉSZÍTI FÉRJÉNEK ÉS KISLÁNYÁNAK >>> 

27 KILÓT HÍZOTT A TERHESSÉG ALATT A SZTÁRANYUKA - ÍGY NÉZ KI MOST >>> 

DÖBBENETESEN LEFOGYOTT NIGELLA LAWSON: 4 RUHAMÉRET A KÜLÖNBSÉG! >>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss