Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Túl sokat fogyott, ezért kórházba került George Clooney

default user icon
MME
Geoge Clooneyt gyomorfájással vitték kórházba, ahol kiderült, hogy hasnyálmirigy-gyulladása van. Egy szerep kedvéért kezdett fogyókúrába, ami túlságosan megviselte a szervezetét.

George Clooney 13 kilótól szabadult meg legújabb szerepe kedvéért, ám mindezt nem kellő körültekintéssel tette, így a forgatás előtt pár nappal kórházba került, ahol hasnyálmirigy-gyulladást diagnosztizáltak nála. Hetekig tartott, amíg felépült, így nem volt kifejezett leányálom a munka a finn jégmezőkön sem.

"Azt hiszem túl gyorsan akartam túl sokat fogyni, és nem vigyáztam magamra" - nyilatkozta Clooney a Mirror  című brit bulvárlapnak.

 

Az 59 éves amerikai színész a legújabb Midnight Sky című sci-fi filmjében alakít egy apokalipszist túlélő rákbeteg kutatót, aki egy északi-sarkiegy kutatóbázison dolgozik és rájön, hogy további veszély fenyegeti a Földet, amire a többi, hamarosan az állomásra érkző űrhajóst is figyelmeztetni akarja. Mivel Clooney által alakított tudós, Augustine Lofthouse sincs túl jó fizikai állapotban, a színész a lábadozását is be tudta építeni a szerepbe.

A film, amit Clooney egyébként rendezőként is jegyez, december 23-án debütál a Netflixen.

Ezek is érdekelhetnek