Nem elég, hogy az alapanyagok megválasztása már alapjában megnehezítette a csapatok munkáját, de még ráadásképpen ezeknek a nem éppen megszokott hozzávalóknak egy része még élt közvetlenül felhasználás előtt.
A molylepke lárvából, az éticsigából és a fésűkagylóból készült főételeket a vendégül hívott Exatlonistáknak kellett felszolgálniuk a versenyzőknek úgy, hogy a Séfek séfe műsorvezetője, Ördög Nóra csak annyit osztott meg a sportolókkal, hogy egzotikus fehérjeforrásokból készült fogásokat kóstolhatnak. A tésztába és lepénybe rejtett állatokat különösebb fintor nélkül kanalazták, ám amikor kiderült, mit is ettek, már nem volt túl őszinte a mosolyuk.
Ajánljuk még:
- GYOMORFORGATÓ KÓSTOLÁS: KRAUSZ GÁBOR ÖKLENDEZETT, WOLF ÉS VOMBERG KÖPKÖDTEK A STÚDIÓBAN >>>
- KEGYETLEN BOSSZÚT ÁLLT A MEKIS DOLGOZÓ A BUNKÓ VENDÉGEN >>>
- AMIKOR A MÓKUS SPÁJZNAK NÉZI AZ AUTÓDAT: 160 KILÓNYI DIÓVAL PAKOLTA MEG A JÁRGÁNYT >>>