Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tudtukon kívül etettek lárvákat az Exatlonistákkal

default user icon
MME
Pillanatok alatt egy újabb kihívás elé állították a Séfek séfe legutóbbi adásban összeállt három séf csapatát. Olyan alapanyagokból kellett dolgozniuk, melyektől sokan már csak a puszta látványtól is sírva fakadnak. Igen, előkerült a molylepke lárva, az éticsiga és a fésűkagyló is. A végeredményt az Exatlonistáknak kellett megkóstolniuk úgy, hogy fogalmuk sem volt arról, mit esznek.

Nem elég, hogy az alapanyagok megválasztása már alapjában megnehezítette a csapatok munkáját, de még ráadásképpen ezeknek a nem éppen megszokott hozzávalóknak egy része még élt közvetlenül felhasználás előtt.

A molylepke lárvából, az éticsigából és a fésűkagylóból készült főételeket a vendégül hívott Exatlonistáknak kellett felszolgálniuk a versenyzőknek úgy, hogy a Séfek séfe műsorvezetője, Ördög Nóra csak annyit osztott meg a sportolókkal, hogy egzotikus fehérjeforrásokból készült fogásokat kóstolhatnak. A tésztába és lepénybe rejtett állatokat különösebb fintor nélkül kanalazták, ám amikor kiderült, mit is ettek, már nem volt túl őszinte a mosolyuk.

Ajánljuk még:

 

Ezek is érdekelhetnek