A lisztet, eritritet, a sót és a sütőport összekeverjük, a hideg margarint felkocskázzuk és összekeverjük a lisztes keverékkel, a kezünkkel összemorzsoljuk, de ha van késes betétű robotgépünk, akkor több kis adagban nagyon egyszerűen össze tudjuk morzsolni a lisztes keveréket a margarinnal.
Ezután hozzáadjuk a tojás sárgáját és a totukrémet, és gyors mozdulatokkal összeállítjuk a tésztát. Nem szabad sokáig gyúrni, mert nem lesz omlós a tészta.
Ha kész vagyunk, akkor ellapítjuk a tésztát és folpackba csomagolva hűtőbe tesszük, míg elkészítjük a tölteléket. A töltelék hozzávalóit kimérjük és villával jól összedolgozzuk. Ha szeretnénk mazsolát is tehetünk bele, ekkor egy marék mazsolát forrásban lévő vízbe tegyünk bele és hagyjuk benne kihűlni, majd leszűrve tegyük a töltelékbe.
A tepsit béleljük ki sütőpapírral, vagy olajjal kenjük ki és enyhén lisztezzük be.
Osszuk két egyforma részre a tésztát és nyújtsuk ki a tepsi méretére mindkettőt, majd tegyük az egyiket a tepsibe, igazítsuk el, öntsük rá a tölteléket egyenletesen terítsük szét, és tegyük a tetejére a másik kinyújtott tésztát.
Kenjük le tojással, szurkáljuk meg több helyen a tésztát, majd villával csikozzuk meg a tészta tetejét díszítésképpen.
180 fokos sütőben aranybarna színig süssük, sütőtől függően kb. 35-40 perc alatt. Kihűlve szeletelhetjük.