Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

"Itt a vége. Hagyjatok!" - könnyezve rohant ki a Konyhafőnök stúdiójából Tóth Vera

default user icon
MME
Tóth Vera a Konyhafőnök VIP középdöntőjének második feladata közben teljesen összeomlott, és a pultját otthagyva, kötényét levéve, könnyezve rohant ki a stúdióból. A színfalak mögött Fördős Zé próbálta meggyőzni arról, hogy ne adja fel.

A Konyhafőnök VIP utolsó középdöntős napján újra csapatban, ezúttal 4-4 fős brigádban küzdöttek meg a kékek és a pirosak. A feladat tétje óriási volt: a jobban teljesítő csapat tagjai nem vettek részt a második főzésben, sőt, az egyik versenyző egyenes ágon kerülhetett be – elsőként – A Konyhafőnök VIP döntőjébe. Ez a feladat a kékenek sikerült jobban, a Michelin-csillagos vendégzsűri - Palágyi Eszter, Mészáros Ádám, Varga Roland, Szántó István és Litauszky Zsolt - az ő  tányérjaikat ítélte jobbnak. Ekkor a konyhafőnöknek, Görög Zitának, nehéz döntéseket kellett meghoznia: maga helyett Tornóczky Anitát küldte egyenes ágon a Döntőbe és Németh Kristófot a pirosak közé, tovább főzni.

A második feladat a túlélésről szólt. Tóth Vera ekkor már nem érezte magában a teljesítőkészséget, egy ponton sírva hagyta el a stúdiót.

 

Fördős Zé és a séfek végül sikerrel meggyőzték, hogy folytassa a versenyt. Rácz Jenő támogatásával szédítő tempóban kezdett dolgozni az énekesnő, és végül a meőny legjobb tányérját sikerült összeraknia.

"Az, hogy valaki tizennégy perc alatt ilyet tud összehozni, az mindenképp bámulatos. Ez mindent elárul rólad versenyzőként, emberileg, mindenhogyan. Ha káosz van, mindig van egy kiút, csak picit le kell higgadni. Aki ennyi idő alatt ilyet varázsol, az tud" – értékelt Rácz Jenő.

Végül a zsűri döntése alapján Rába Timi hagyta el a konyhát, számára befejeződött a Konyhafőnök VIP és a küzdelem a 10 millió forintért. Már csak egy középdöntős nap áll a versenyzők rendelkezésére, hogy befőzzék magukat a döntőbe!

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss