Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tóth Gabi teljesen kiborult, mert a kislánya nem hajlandó enni

default user icon
MME
A szülők egyik rémálmát élik meg Tóth Gabiék, mióta két és fél éves kislányuk szinte semmit nem hajlandó megenni. Az énekesnő közösségi oldalán megjelent legutóbbi bejegyzésében fakadt ki, miután Hannaróza még abból a palacsintából sem volt hajlandó enni, amit együtt sütöttek. Gabi most a követőihez fordult segítségért.

Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya pont abban a korban van, amikor az evés egy igen fontos kérdés az életében. A majdnem három éves Hannaróza már úgy érzi, hogy simán eldöntheti, mégis mit hajlandó megenni, avagy mit nem.

A családot éppen ezért teljesen kiborítja a gyermekkel folytatott folyamatos vita. Gabiék szerint mindössze három étel létezik, amit hajlandó a kislány megenni: a virsli, a rántott husi és a bundás kenyér. Még azt a palacsintát sem eszi meg, aminek az elkészítésében is közreműködött.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

- Most komolyan, láttatok már olyan gyereket, aki segít megkenni és felgöngyölni egy nutellás palacsintát, és még csak meg sem kóstolja? – írja kissé megtörve Gabi a csalad.hu-n vezetett blogjában, és teszi fel a költői kérdést, mellyel rajtuk kívül sok kisgyermekes család is küzd.

A séf apuka is nehezen viseli ezt a korszakot, hiszen számára sem könnyű feldolgozni, hogy ételkölteményeit kóstolásra sem méltatja a saját gyermeke. A család számára eddig is fontos családi hagyománynak számított, hogy együtt üljenek az asztalnál, jóízűen falatozva, ám úgy tűnik, hogy Hannika formabontó módon, még csak odaülni sem szeretne. Az énekesnő most végső elkeseredésében a követőihez fordult segítségért, hátha tud valaki egy-két jó tippet, tanácsot adni nekik.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss