hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tóth Gabi váratlanul kórházba került - Krausz Gábor adott hírt az állapotáról

default user icon
MME
Tóth Gabi énekesnő váratlanul kórházba került - adta hírül Navracsics Tibor, aki ma egy tapolcai pódiumbeszélgetésre várta vendégül az énekesnőt. Krausz Gábor séf a posztok között adott hírt felesége állapotáról.

A szülővárosában, Tapolcán lett volna ma délután jelenése Tóth Gabi énekesnőnek egy beszélgetésen, ám az esemény házigazdája, Navracsics Tibor a saját Facebook-oldalán jelentette be délelőtt: vendége váratlanul kórházba került, így a mai beszélegtés elmarad.

"Sajnálatos módon Tóth Gabi kórházba került, ezért a mai tapolcai Polgári Szalon elmarad. Jobbulást kívánunk neki! Az új időpontról hamarosan tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt!" - írta a miniszter.

 

A posztot kommentelők között Krausz Gábor is megjelent, aki civil profiljával sietett hírt adni felesége állapotáról:

"Hála Istennek nincs komoly probléma, nagyobb volt az ijedtség csak egy kis pihenésre van szüksége, köszönjük a jókívánságokat"- írta a séf.

Azóta Tóth Gabi is hírt adott magáról: a 24 órán át elérhető Insta-storyjában leírta: az elmúlt hónapok túlságosan megterhelők voltak számára, így, orvosi utasításra, vissza kell vennie a tempóból.


Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss