Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tóth Gabi eldöntötte, hogy mostantól komolyan visszavesz

default user icon
MME
Ha bárki valami eget rengető, vagy világmegváltó dologra gondolna, azokat most sajnos el kell hogy keserítsük. Az énekesnő a kilóknak üzent hadat, amihez a következő nehéztüzérséget volt kénytelen bevetni.

Komoly döntést hozott az életmódjára való tekintettel Tóth Gabi Húsvétvasárnap. Ez pedig nem más, mint az, hogy egy jó időre teljesen leszámolt a szénhidráttal. Mint azt a közösségi oldalán is elárulta, eddig nem sanyargatta magát. Több érzelmes, vallásos üzenet mellett megmutatta a házi készítésű húsvéti tojásait, de lekváros palacsintájával is eldicsekedett, amit kislánya, Hannaróza mesteri pontossággal tekert fel.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

 

- Jó reggelt! Ez egy szomorú pillanat volt tegnap, ugyanis tudtam, hogy most fogok utoljára sonkát enni kaláccsal! Mától visszaveszek a szénhidrátból. Merengek kifele az ablakon és búcsúztatom a kenyeret, a tésztát, a lekváros palacsintát,miközben törnek fel az emlékek és azok az igazi jóllakott pillanatok! Minden “sorstársamnak” üzenem, hogy veletek vagyok! Tudom mit éreztek. Csodás napot kívánok! Csak ennyit szerettem volna mondani! Jaa meg sok locsolót mára, el ne hervadjunk! - írta a humort nem mellőzve az énekesnő. 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss