Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Toszkán leves

MME MME
60 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A szeletelt, füstölt szalonnát apró csíkokra vágom, olívaolajon pirosra sütöm, majd a csirkecombokat átforgatom rajta, amíg kifehérednek.

Vízzel felöntöm, és kb. 1 órát főzöm. Közben a zöldségeket (sárgarépa, zeller,
fehérrépa) apró kockákra vágom, és beleteszem a levesbe.

A csirkehúst kiveszem, ezt majd mártással másodiknak tálalom.

A leveshez hozzáadom a kockára vágott uborkát vagy cukkinit és főzőtejszínt, valamint a bazsalikomot és a lecsepegtetett fehérbabot, egyet forralok rajta.

Megjegyzés


Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss