Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Toszkán csirke nokedlivel

90 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst megmossuk, szárazra töröljük, és felkockázzuk. A hagymát és szalonnával felkockázzuk. A fokhagymát összezúzzuk. A krémsajtot, a kecskasajtot és a tejszínt csomómentesre keverjük.
  2. Olajon aranyszínűre pirítjuk a hagymát, a szalonnát és fokhagymát. Hozzáadjuk a csirkemellkockákat és megpirítjuk. Hozzáöntjük a tejszínes keveréket, és megszórjuk a fűszerkeverékkel. Ízlés szerint megsózzuk, és addig kevergetjük, amíg sűrűsödni nem kezd.
  3. A nokedli alapanyagaiból közepesen lágy masszát gyúrunk, majd lobogó sós vízbe szaggatjuk egy nokedliszaggatóval. Amint feljöttek a víz felszínére, leszűrjük és egy tálba tesszük a kész galuskákat.
  4. A nokedlit a szósszal és hússal tálaljuk, majd megszórjuk a tetejét frissen reszelt parmezánnal. 

TEJSZÍNES-GOMBÁS-BACONÖS CSIRKE: EZ A RECEPT LESZ A CSALÁD KEDVENCE! >>> 

9 ISTENI CSIRKÉS TÉSZTA, HA CSAK FÉL ÓRÁD VAN FŐZNI! >>> 

A LEGFINOMABB SAJTOS CSIRKE: VACSORA 5 PERC MUNKÁVAL! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss