hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Toscanai kenyérsaláta

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A kenyeret felkockázzuk, és egy sütőpapírral bélelt sütőlemezre terítjük. Meglocsoljuk  olívaolajjal, összeforgatjuk, majd 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük. Mellé tesszük a megmosott, olívaolajjal átkent, sóval ízesített koktélparadicsomokat.
  2. A kenyeret addig sütjük, amíg világos aranybarna nem lesz, majd összeforgatjuk a morzsolt fűszerekkel, egy kevés sóval és a megmosott, lereszelt fokhagymával és további 3-4 percig sütjük. A paradicsomot akkor vesszük ki a sütőből, amikor már puha, de még megtartja a formáját.
  3. A fűszeres, ropogós kenyérkockákat összeforgatjuk a sült paradicsommal és a lecsepegtetett mozzarellával, kevés olívaolajat locsolunk rá, és bazsalikomlevelekkel díszítve tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss