Elkészítés: A csirkemellet megmossuk, vékonyan felcsíkozzuk. Egy magasfalú serpenyőben az olívaolajat felhevítjük, majd rádobjuk a felszeletelt vöröshagymát, sózzuk, és néhány perc alatt megdinszteljük. Hozzáadjuk a csirkemellcsíkokat, rátörjük a fokhagymát, fűszerezzük az őrölt köménnyel, a chiliporral, a pirospaprikával, és jól átforgatjuk. Kb. 15-25 percig sütjük, közben többször is átforgatjuk. Sóval, őrölt borssal ízesítjük, és amikor a hús megpuhult, hozzáadjuk a barcebue szószt is.
A tortilla lapokat egy teflon serpenyőben átmelegítjük, majd a csirkét ráhalmozzuk, megszórjuk reszelt sajttal, óvatosan feltekerjük, és mindegyik tekercset félbevágjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre