Elkészítés: A krumplikat megpucolom, a hagymát és a paprikákat karikára vágom, a fokhagymát és a petrezselymet aprítom.
Egy serpenyőben olajat hevítek, beleteszem a hozzávalókat, s lefedve párolom, időnként megmozgatom a serpenyőt (a keverést mellőztem, nem akartam összetörni a zöldségeket.) Közben a tojásokat felverem, öntök hozzá tejet, fűszerezem, összekeverem.
Amikor a zöldségek már megpuhultak, ráöntöm a tojást, időnként megkeverem, rázogatom, a széleit spatulával egyengetem.. Amikor már megszilárdult, kicsúsztatom egy tányérra.
Díszítem koktélparadicsommal és petrezselyemzölddel. Kenyérrel, vörösborral tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre