Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tortilla chips házilag

35 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén

Elkészítés

  1. A tortilla hozzávalóit annyi langyos vízzel gyúrjuk össze, amennyitől rugalmas tésztát kapunk (kb. 2/3 bögre) – a laskatésztához hasonlóan. Letakarva 15 percet pihentetjük.
  2. A tésztát négybe vágjuk, nagyon vékonyra kinyújtjuk, és éles késsel háromszögekre vágjuk.
  3. A tepsit sütőpapírral béleljük, vékonyan megkenjük olajjal, rátesszük a tortilla chips-eket, azokat is megkenjük felületesen olajjal, sózzuk, és közepes hőmérsékleten, 3-5 perc alatt pirosra sütjük mindet.
  4. A házi tortilla chipset mártogatóssal, paradicsomsalsával, avokádókrémmel kínáljuk. 

Megjegyzés

Vigyázat, hamar megég! - sildiko2

Ezek is érdekelhetnek

Friss