Toros káposzta oldalassal

60 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag

Elkészítés

  1. A húst nagyobb darabokra vágjuk. A füstölt szalonnát és a hagymát apróra vágjuk. A káposztát - ha túl savanyúnak találjuk - átmossuk.
  2. A szalonnát kipirítjuk, rátesszük a hagymát, megdinszteljük. Hozzáadjuk a húst, 8-10 percet pároljuk, majd megszórjuk a paprikával, és kevés vizet aláöntve félpuhára főzzük. Beletesszük az átmosott káposztát, babérlevelet, felöntjük annyi vízzel, hogy majdnem ellepje, és készre főzzük. Tálaláshoz tejfölt és friss kenyeret kínálunk mellé.

KOLOZSVÁRI RAKOTT KÁPOSZTA >>> 

Megjegyzés

Télen ,karácsonyra én rendszeresen elkészítem a családnak ,mert nagyon szeretik. - valcsi75

Ezek is érdekelhetnek

Friss