Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

TOP 6 receptvideó, amiért oda voltatok 2022-ben

default user icon
MME
Januárban szeretünk még egyszer visszatekinteni az előző évre és górcső alá venni azokat a tartalmakat, amiket ti, kedves olvasók a leginkább kerestetek, kattintottatok a Mindmegette.hu-n. Ez egy kiváló visszacsatolás, hiszen hamar világossá válik számunkra, hogy mi az, amit szívesen elkészítettetek ti is 2022-ben a konyhában. Következő válogatásunkban azt a TOP 6 videót hoztuk el nektek, melyeket a legtöbbször tekintettetek meg, játszottatok le a receptekért cserébe.

2022 egy igen komplikált év volt mindenki számára. Legfőbb feladatunknak éreztük, hogy olyan tartalmakat szolgáltassunk, melyekre valóban igény van. Ez úgy tűnik, hogy sikerült is, hiszen a december hónap kifejezetten jól sikerült , ennek köszönhetően pedig a Mindmegette.hu volt az országban a legnépszerűbb receptoldal. Természetesen a többi hónapban is számtalan kiemelkedő eredményünk volt, ám az év utolsó hónapjában látogattatok hozzánk a legtöbben. Most pedig nézzük, hogy alakult a tavalyi év a Mindmegette Youtube csatornáján.

Azzal nem árulunk el nagy titkot, hogy a listát Gáspás Bea finomságiai uralták. Ám ha a töltött káposzta után a Fanta szeletet, a csülkös bablevest vagy a sportszeletet is felvesszük a listára, akkor bizony a TOP 6 videó helyett már TOP 10-re lett volna szükség. 

1. TÖLTÖTT KÁPOSZTA, AHOGY GÁSPÁR BEA KÉSZÍTI >>> 

 

2. KLASSZIKUS GOFRI 

 

3. SAJTOS RAKOTT CSIRKEMELL ROPOGÓS BACONNEL >>> 

4. MÉZES-MUSTÁROS CSIRKEMELL >>> 

 

5. PÁROLT LILAKÁPOSZTA >>> 

 

6. TEPSIBEN SÜLT TARJA VELE SÜLT BURGONYÁVAL >>> 

Hálásan köszönjük nektek, hogy tavaly is ilyen sokan néztétek a Mindmegette videóit és velünk főztetek. 2023-ban hasonló lendülettel vágunk neki az évnek és számtalan új receptvideóval, meglepetéssel készülünk nektek.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek