A bacont apró kockákra vágjuk és egy nagyobb serpenyőben megpirítjuk. Ha megsült, kivesszük, és a zsírjához hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, majd a hámozott paradicsomot. Ízlés szerint sóval, borssal, petrezselyemmel ízesítjük, majd pár percig forraljuk.
A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben megfőzzük, a brokkolit pedig megpároljuk.
A sütőt előmelegítjük, majd összekeverjük a paradicsomot a tésztával, a lecsepegtetett tonhalat, a brokkolival és a baconnel. A tetejét reszelt füstölt sajttal megszórjuk. Kb.10 percre 180 fokos sütőbe tesszük, hogy a sajt megpiruljon a tetején.
Szeretem az ilyen egytál recepteket! Jól variálhatóak és gyorsan összedobhatóak! Ez a tonhalas tészta recept is ilyen! Finom és egészséges! :) - Ízek a konyhámból
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!