Elkészítés: A tésztát kifőzzük. Egy serpenyőben megpirítjuk a hagymát a fokhagymával, kevés olajon. Majd hozzáadjuk a paradicsomsűrítményt (ha van egész paradicsom, abból is belevághatunk egyet), kis vízzel higítjuk. Ha rotyog, hozzáadjuk a két halkonzervet, megfűszerezzük, újra felforraljuk. Az immár elkészült szószt összekeverjük a tésztával, és egy jénai tálba tesszük (esetleg csepegtethetünk egy kis olajat a jénai aljára, hogy ne ragadjon le). Végül meghintjük az egészet egy marék olívabogyóval, és ízlés szerint sajtot reszelünk rá. Majd jó meleg sütőbe tesszük, amíg a sajt szép pirosra sül.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre