Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött tojás VI.

45 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: Személyenként 1-2 tojást keményre főzünk, meghámozzuk, hosszában kettévágjuk. Sárgájukat óvatosan kiemeljük, és mély tálba gyűjtjük, a tojásfehérjéket külön tálra rakjuk. A tojássárgájákat villával finomra összetörjük.

Minden tojássárgájához 1 kiskanál vajat számítva, 1 kiskanál májkrémmel, mustárral, sóval, borssal, finomra vagdalt petrezselyemzölddel habosra keverjük. A tölteléket kiskanál segítségével, a tojássárgák helyére betöltjük.

A tojásokat tálalhatjuk önmagukban, tartármártással leöntve, vagy franciasaláta ágyra fektetve, hideg sült vagy pástétom köré rakva.

Ezek is érdekelhetnek

Friss