A tojásokat keményre főzzük, majd megpucoljuk és félbe vágjuk őket.
A medvehagymás tojáskrémhez kiszedjük 3 tojás sárgáját, és villával összenyomkodjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott medvehagymát és 1 evőkanál majonézt, majd ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Amikor összeállt a tojáskrém, habnyomóval vagy egy kiskanállal visszatöltjük a tojásfehérjébe.
A füstölt paprikás tojáskrémhez kiszedjük 3 tojás sárgáját, és villával összenyomkodjuk. Hozzáadunk 1 ek majonézt, a füstölt paprikát, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, s amikor összeállt a krém, habnyomóval vagy kiskanállal visszatöltjük a tojásfehérje mélyedésekbe.
Az újhagymás-mustáros töltött tojás elkészítéséhez a maradék 3 tojássárgát ugyanúgy összetörjük villával, mint az előző két változat esetében, majd hozzáadjuk az apróra vágott zöldhagymát, a mustárt és az 1 evőkanál majonézt. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, krémesre keverjük. Visszatöltjük a maradék tojásfehérjékbe.
NÉZD MEG VIDEÓN, HOGYAN KÉSZÜL A HÁROMFÉLE TÖLTÖTT TOJÁS ÉS TOJÁSKRÉM