A pizzatésztát kitekerjük a csomagolásból, és 6 kört szaggatunk belőle.
A spenót szárait lecsipkedjük, a leveleket váltott vízben megmossuk.
A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk és világosra pirítjuk az olívaolajon. Hozzáadjuk a spenótot, és megfonnyasztjuk. Hagyjuk, hogy a felesleges folyadék elpárologjon.
A túrót áttörjük, hozzákeverjük az elmorzsolt fetát és a fokhagymás spenótot. A tölteléket a pizzatészta körök közepére halmozzuk. A tésztakörök szélét átkenjük a felvert tojással.
A széleket összefogjuk, és összenyomkodjuk, hogy kis batyukat kapjunk. Villával megszurkáljuk a tetejüket, hogy a keletkező gőz távozni tudjon. Átkenjük mindet a maradék tojással, majd megszórjuk egy kevés szezámmaggal.
A töltött tésztabatyukat egy sütőpapírral bélelt tepsiben elrendezzük és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt aranybarnára sütjük. Ha túl gyorsan pirulnának, sütés közben lazán lefedjük őket egy darab alufóliával