Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött-rántott gombafejek

MME MME
60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A gombák szárát levágjuk, apróra daraboljuk, éppúgy, mint a hagymát, s a vajban együtt megpároljuk. Ezután hozzáadjuk a beáztatott, majd kinyomkodott zsemléket, a fűszereket, a petrezselyemzöldet, a füstölt húst és májat, a kockára vágott sajtot, a tejfölt és 1 tojást.

E tölteléket jó púposan beletöltjük a gombák kalapjába. Kívülről enyhén megsózzuk, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába panírozzuk,és forró olajban kisütjük.

Sajttal megszórt párolt rizzsel, tartármártással és idénysalátával tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss