Elkészítés: A pulykaszeleteket megütögetjük, fűszerezzük a grill fűszerkeverékkel, majd leforrázott parajleveleket, megtisztított, csíkokra vágott sárgarépát teszünk rá. Borssal, szerecsendióval, vágott zsályával megszórjuk. Roládba tekerjük, alufóliába csomagolva a 1/2 liter tyúkhúslevesben készre pároljuk. A mártáshoz vajon megfuttatjuk a lisztet, majd hozzáadjuk a petrezselymet. Hozzáöntjük az alaplé másik felét, összeforraljuk. Hozzáadjuk a tejszínt és a kapribogyót. Ezt öntjük az alufóliából kicsomagolt, felszeletelt rolád közé. Burgonyapürével tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre