Elkészítés: A húst összevegyítettem a rizzsel, a tojásokkal, a petrezselyemmel, sóztam, borsoztam, pirospaprikáztam, majd betöltöttem a megtisztított, csumájuktól megszabadított paprikákba, majd egyenként belemártogattam a húsos felükkel lisztbe.
2,5 liter vizet felforraltam. A paprikákat lobogó, sós-babérleveles vízbe dobáltam egyenként, majd a tüzet lecsendesítettem, hagytam forrdogálni, közben hozzáöntöttem a paradicsompasztát, és beledobtam egy egészben hagyott, de bevágott hagymát, az íz kedvéért.
Amikor a paprikák megfőttek, akkor még egy vékony-halvány rántással befejeztem az egészet. A rántás akár el is hagyható.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre