Habosra keverjük a tojásokat 1 csipet sóval és a tejjel. Kis adagokban beleszitáljuk a lisztet. A tésztát 30 percig pihentetjük.
Egy kevés olajjal kikenünk egy serpenyőt, majd egyenként kisütünk benne 8 db palacsintát.
A túrós töltelékhez simára keverjük a túrót a vaníliás cukorral, majd beleforgatjuk a megtisztított, kimagozott, felaprított barackot.
Az öntethez felforraljuk a málnát a porcukorral. Simára keverjük a keményítőt 1-2 evőkanál hideg vízzel, a forró málnához adjuk, és kissé besűrítjük a mártást.
A barackos túróval megkenjük a palacsintákat, majd feltekerjük. Mindegyikre teszünk a habtejszínből és meglocsoljuk őket a csokikrémmel. Erdei szamócával vagy eperrel kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre