Elkészítés: A kiflik egyik végét levágjuk, de nem dobjuk el. A belsejüket kikaparjuk. Majd kétféle tölteléket készítünk.
1. töltelék: A gépsonkát apró csíkokra vágjuk fel, hozzákeverjük a sűrített paradicsomot, sózzuk, borsozzuk.
2. töltelék: A májkrémet 2 tojás sárgájával simára kikeverünk, és hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát, sózzuk, borsozzuk.
Ezzel a 2 töltelékkel felváltva töltögetjük meg a kifliket, és a végén a kis
csücsökkel lezárjuk. Kivajazott hőálló tálba tesszük, és leöntjük
a tejföl és a reszelt sajt keverékével. Közepes lángon 20 percig
sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre