Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött húsrolád

MME MME
90 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst felvágjuk csigaalakban, hogy kiterítve egy
lapos, vastag szeletet kapjunk. Erre kenjük majd a tölteléket.

Összekeverjük a zsemlemorzsát a fűszerekkel és a sajttal. Rákenjük a húsra, felgöngyöljük. Hústűvel megfogjuk.

Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk,
hirtelen megkapatjuk a húsroládot.

Kivesszük, alufóliába csomagoljuk, tepsibe tesszük, és előmelegített 200 fokos sütőben 1 órát sütjük.

Ezután a fóliát lehúzzuk róla, és visszatéve a sütőbe kicsit megpirítjuk.

A visszamaradt húslébe öntjük a bort és a borecetet, belepottyantunk egy darabka vajat, ezzel sűrítjük.

A húst kitesszük egy tálra, pihentetjük, majd éles késsel felszeleteljük. Kevés boros mártással leöntjük tálaláskor.

Megjegyzés


Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss