Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött halfilé

MME MME
45 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A halat megsózzuk, citromot csepegtetünk rá, és állni hagyjuk.

A töltelékhez a keménytojásokat
apróra vágjuk, elkeverjük 2 dkg vajjal, tejföllel, reszelt hagymával. Sóval, borssal ízesítjük.

Minden halfilé közepére teszünk 1 evőkanál tölteléket, a szeleteket félbehajtjuk és összetűzzük. Vajazott tűzálló tálba tesszük, tetejére vajdarabkákat rakunk, és kb. 20 percig sütjük. Meghintjük reszelt sajttal, amit aztán ráolvasztunk.

A zöldségkeveréet enyhén sós vízben megpároljuk, leszűrjük, majd kevés vajjal összeforgatjuk, a halakkal tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss