Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött gombafejek III.

MME MME
4/5
Hozzávalók
  • Elkészítési idő: kb. 35 perc
  • Hozzávalók (2-3 adag):
  • 10 nagyobb fej gomba
  • 5+3 evőkanál olaj
  • 20 dkg sertés darált hús
  • 1 tasak KNORR Milánói makaróni Rafinéria
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 teáskanál szárított oregánó
  • 1 tejben áztatott zsemle
  • 10 dkg füstölt sajt

Elkészítés

Elkészítés: A gombafejekbe fél-fél kanál olajat öntünk úgy, hogy előtte a szárait kitörtük. Megborsozzuk, egy csipetnyit sózzuk és sütőlemezre helyezzük őket. A többi olajon megpirítjuk a húst. Pirulás közben hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet, a felkarikázott gombaszárakat és az oregánót. Ha a levét elfőtte, hozzákeverjük a 2,5 dl hideg vízzel elkevert KNORR Milánói makaróni Rafinériát, és kevergetve 5 perc alatt készre főzzük. Hozzáadjuk a kinyomkodott zsemlét, és az apró kockára vágott sajtot. Elkeverjük, és a masszát szétosztjuk a gombafejek között. Forró sütőben kb. 20 percig sütjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss