Elkészítés: A gombafejekbe fél-fél kanál olajat öntünk úgy, hogy előtte a szárait kitörtük. Megborsozzuk, egy csipetnyit sózzuk és sütőlemezre helyezzük őket. A többi olajon megpirítjuk a húst. Pirulás közben hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet, a felkarikázott gombaszárakat és az oregánót. Ha a levét elfőtte, hozzákeverjük a 2,5 dl hideg vízzel elkevert KNORR Milánói makaróni Rafinériát, és kevergetve 5 perc alatt készre főzzük. Hozzáadjuk a kinyomkodott zsemlét, és az apró kockára vágott sajtot. Elkeverjük, és a masszát szétosztjuk a gombafejek között. Forró sütőben kb. 20 percig sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre