Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött gomba spárgával és göngyölt szűzérmével

60 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Padlizsánt beteszem a sütőbe, mintha padlizsánkrémet készítenék. A cukkini, a karfiolt és a sárgarépát megpárolom. A padlizsán belsejét és a megpárolt zöldségeket összeturmixolom, sózom, borsozom. Ezzel töltöm meg a gombát, sajtot teszek a tetejére, és olívaolajos teflonos sütőben grillezem kb. 15 percet. A spárgát megfőzőm kb. 10 perc alatt.

A kelkáposztaleveleket enyhén sós vízben megpárolom, lecsepegtetem, majd belegöngyölöm a sóval és borssal bedörzsölt szűzérmét. Előmelegített sütőben megsütöm.

Ezek is érdekelhetnek