Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött gomba grillen sütve

MME MME
5/5
45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A rozmaring leveleit, a petrezselymet, a tárkonyt és a snidlinget felaprítjuk.
  2. A túrót összetörjük, majd a tejföllel fellazítjuk és elkeverjük, majd hozzáadjuk a felaprított friss zöldfűszereket, a felaprított snidling felét, majd a zúzott fokhagymát. Ízlés szerint mesózzuk, megborsozzuk, majd alaposan összekeverjük. 
  3. A gombát megtisztítjuk, a gombák kalapjába beletöltjük a túrós-zöldfűszeres masszát, majd megszórjuk az apróra vágott snidling másik felével. 
  4. A sajtot lereszeljük és megszórjuk vele a gombákat, majd grillrácsra tesszük a gombafejeket és készre sütjük. (Készülhet serpenyőben kevés olajon, vagy sütőben is, de a grillezés füstje teszi pikánssá ezt a receptet.)
  5. Amikor a sajt szétolvadt, akkor készen vannak a gombafejek, amelyeket salátával főételnek, vagy köretként hús mellé kínáljuk. 

GOMBÁVAL KÉSZÜLT FOGÁSOK >>> 

TÖLTÖTT FINOMSÁGOK >>> 

SAJTOS RECEPTEK >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss