A rozmaring leveleit, a petrezselymet, a tárkonyt és a snidlinget felaprítjuk.
A túrót összetörjük, majd a tejföllel fellazítjuk és elkeverjük, majd hozzáadjuk a felaprított friss zöldfűszereket, a felaprított snidling felét, majd a zúzott fokhagymát. Ízlés szerint mesózzuk, megborsozzuk, majd alaposan összekeverjük.
A gombát megtisztítjuk, a gombák kalapjába beletöltjük a túrós-zöldfűszeres masszát, majd megszórjuk az apróra vágott snidling másik felével.
A sajtot lereszeljük és megszórjuk vele a gombákat, majd grillrácsra tesszük a gombafejeket és készre sütjük. (Készülhet serpenyőben kevés olajon, vagy sütőben is, de a grillezés füstje teszi pikánssá ezt a receptet.)
Amikor a sajt szétolvadt, akkor készen vannak a gombafejek, amelyeket salátával főételnek, vagy köretként hús mellé kínáljuk.