hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött franciakenyér

MME MME
45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A kenyér végeit levágjuk, a belsejét kikaparjuk, és pici tejjel locsoljuk.

A tojások sárgáját szétmorzsoljuk, hozzákeverjük a margarinhoz, ízesítjük mustárral, sóval, borssal. A sajtot lereszeljük, a többi hozzávalót (a tojások fejérjét is) kicsi kockákra vágjuk.

A töltelék minden hozzávalóját jól összekeverjük. A kenyér két végéről fakanállal is gyömöszölve, szorosan beletöltjük a tölteléket. Alufóliába
tekerjük, hűtőszekrényben 3-4 órán át állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek (ha 1 éjszakán át áll, akkor a legfinomabb).

Érdemes a töltött franciakenyérből vastagabb szeletekt vágni, hogy ne essen ki a töltelék.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek