Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Töltött dagadó füstölt sonkával

120 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1.) A zsemléket tejbe áztatjuk, majd alaposan kinyomkodjuk.

2.) A füstölt sonkát felaprítjuk /zöldségaprítóban/, a kinyomkodott zsemlékhez adjuk a tojásokkal együtt.

3.) Pici olajon megfuttatjuk a hagymát, majd a fűszerekkel együtt a többi összetevőhöz adjuk.

4.) A húst kiterítjük, belsejébe rakjuk a tölteléket, megtűzzük hústűvel, és 200 fokon 120 percig alufóliával lefedve sütjük, a végén zsírjára pirítjuk.

Sült krumplival és salátával tálaltam. :)

Megjegyzés



További receptek és fotók a Morzsáló blogban! - Morzsálós Mirza

Ezek is érdekelhetnek

Friss