Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pikáns töltött csirkecombfilé

60 perc
bonyolult
költséges
4 adag
Hozzávalók
  • 4 db csirkecomb
  • szárnyas fűszerkeverék
  • 2 db hegyes erős paprika
  • 20 dkg paprikás szalámi
  • 2 szál újhagyma
  • 4 szelet trappista sajt
  • 1 kk chilipehely
  • 0,5 dl étolaj

Elkészítés

  1. A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nejlonzacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst megsózzuk, szárnyasfűszerrel megszórjuk.
  2. A paprikákat és a szalámit szeletekre, az újhagymát 4-5 cm-es darabokra vágjuk. A hús egyik oldalára rakunk egy-egy szelet sajtot, 3-4 karika szalámit, 2-3 szelet paprikát és 1 db újhagymát. A hús másik oldalát ráhajtjuk, majd olajjal megkent és chilipehellyel megszórt alufóliára tesszük, és szorosan felcsavarjuk. A tekercseket tepsibe vagy grillrácsra helyezzük, és közepes lángon, 45-50 perc alatt megsütjük. Köretnek friss salátát készítettem. Jó étvágyat kívánok hozzá!

13 TÖLTÖTT CSIRKE RECEPT, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD >>>

10+1 SZAFTOS TEPSIS CSIRKECOMB >>>

 

Megjegyzés

Megéri kipróbálni! A hús nem szárad ki, szaftos és ízletes marad. - kautz1009

Ezek is érdekelhetnek

Friss