Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pikáns töltött csirkecombfilé

60 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. A pikáns töltött csirkecombfilé elkészítéséhez a combfilét két nejlonzacskó között óvatosan kiklopfoljuk. A húst megsózzuk, és megszórjuk szárnyasfűszerrel.
  2. A paprikákat és a szalámit szeletekre, az újhagymát 4-5 cm-es darabokra vágjuk. A hús egyik oldalára rakunk egy-egy szelet sajtot, 3-4 karika szalámit, 2-3 szelet paprikát és 1 db újhagymát. A hús másik oldalát ráhajtjuk, majd olajjal megkent és csilipehellyel megszórt alufóliára tesszük, és szorosan felcsavarjuk.
  3. A tekercseket tepsibe vagy grillrácsra helyezzük, és közepes lángon, 45-50 perc alatt megsütjük. Köretnek friss salátát készíthetünk.


Megjegyzés

Megéri kipróbálni! A hús nem szárad ki, szaftos és ízletes marad. - kautz1009

Ezek is érdekelhetnek

Friss