A csirkecombokat megtisztítjuk. A bőrt óvatosan elválasztjuk a hústól, besózzuk, és állni hagyjuk.
A zsemlét vagy a kenyeret tejbe áztatjuk. 2 db tojást keményre főzünk, megpucoljuk és felkockázzuk a hagymát. 1 tk libazsírba tesszük, megsózzuk, üvegesre pároljuk és félretesszük. A petrezselymet apró kockára vágjuk.
Az ázott kenyeret kinyomkodjuk és egy tálba tesszük. A kemény tojásokat felkockázzuk és a zsemléhez adjuk. Megsózzuk, megborsozzuk és hozzáadjuk a petrezselymet. A nyers tojást és a pirított hagymát is a töltelékhez adjuk, és alaposan összekeverjük. A tölteléket a combok bőre alá töltjük.
A maradék zsír egy részével kikenjük a tepsit, beletesszük a combokat, és a maradék libazsírral megkenjük a combok bőrét. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt aranybarnára sütjük. Krumplipürével és kovászos uborkával tálaljuk.