A leveles tésztát felolvasztjuk. A zöldséglevest felforraljuk, s benne a megtisztított lencsét a kakukkfűvel lefödött fazékban takaréklángon megfőzzük. Amikor megpuhult, szűrőkanállal kivesszük, lecsurgatjuk, két evőkanálnyit félreteszünk belőle. Az öt percre hideg vízbe áztatott, két cm-es darabokra vágott tofut elkeverjük a lencsével, szójaszósszal, borssal, korianderrel, citromhéjjal, és a megtisztított, finomra vágott petrezselyemmel, metélőhagymával ízesítjük.
Egymásra helyezzük, és kissé meglisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk a tésztalapokat, s tizenkét egyforma négyzetet vágunk belőlük, széleiket megkenjük kevés vízzel. Minden négyzetre tofus lencsét halmozunk, batyukat, tarisznyákat formálunk belőlük, széleiket jól összenyomkodjuk. A töltött tésztákat zsírpapírral kibélelt tepsibe tesszük, megkenjük a tejjel felvert tojássárgájával, megszórjuk szezámmaggal, és előmelegített sütőben 200 C fokon tizenöt percig sütjük, majd forrón tálaljuk.