Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tökös subji - indiai fűszeres zöldséges főétel

45 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Magmossuk és meghámozzuk a tököt, majd 2,5 cm-es kockákra vágjuk. (Felvágva kb. 4 csésze tökre lesz szükség.)
  2. Egy edénybe tesszük, közepes lángon felmelegítjük, hozzá adjuk a ghít, utána köményt, a mustármagot és a hinget.
  3. Ahogy a magok kipattognak, hozzáadjuk a curry levelet, a kurkumát, a chilit, és hozzákeverjük a felkockázott tököt. Megsózzuk és hozzáadjuk a vizet. Jól összekeverjük, és félig lefedve puhára főzzük. 

Megjegyzés

Rizzsel vagy chapatival tálalhatod. - vitaik

Ezek is érdekelhetnek