A sütőtök magjait kikaparjuk, nagyobb kockákra vágjuk, tepsire tesszük, és előmelegített sütőben, közepes lángon megsütjük.
A mazsolát beáztatjuk (ezt ki is hagyhatjuk, mert később a kész ételben magától is megduzzad, ha eleget áll). A snidlingen megpirítjuka kókuszolajon, megsózzuk, hozzáadjuk a tikka masala fűszerkeveréket, majd a reszelt répát, az apróra vágott paprikát és a tört kesudiót is.
Ha megpirult, felengedjük a tejszínnel és 1-2 dl vízzel. Rádobjuk a mazsolát és a kuszkuszt. A kukszkuszt kb. 10 percig főzzük, közben pótoljuk az elpárolgó folyadékot. Amikor a kuszkusz is megpuhult, hozzáadjuk a kockákra vágott fetát, és a megsült, kisebb kockákra vágott tököt is.
A mennyiségek nem túl pontosak, sajnos nem mértem le, hogy mit is csináltam. Esetleg később újralátogatom ezt a receptet javítani.
Én óriás serpenyőben készítettem. - gosidia
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!