Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tökkel és burgonyával rakott tepsis hús

MME MME
90 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Vékony szalonnaszeletekkel kibélelünk egy jénai tálat vagy tepsit, enyhén sózott, szeletelt burgonyával és hagymakarikákkal beborítjuk, pirospaprikával meghintjük.

A felszeletelt húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd lisztbe hempergetve kisütjük kevés zsiradékon. Ezután a burgonya tetejére fektetjük.

Erre vékonyan szeletelt tököt vagy padlizsánt teszünk, végül meglocsoljuk a hús sütéséből visszamaradt zsiradékkal és a leveskockából készült levessel, megszórjuk a felaprított kaporral, és lefedve sütőben készre sütjük.

Megjegyzés


Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss