Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tojással töltött karaj

MME MME
90 perc
mester
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A karajt kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Belecsavarjuk a főtt tojásokat, fehér cérnával összekötözzük.

Készítünk egy sűrű, gazdag pörköltalapot, majd ebbe apróra vágott petrezselymet teszünk.

Ezután belerakjuk a húst, és 1 órát főzzük. Ha megfőtt a hús, kiszedjük, hagyjuk, hogy egy kicsit hűljön, ezután leszedjük róla a fehér cérnát, és vékony szeletekre vágjuk (max. 1 cm).

A pörköltalapba beletesszük a tejfölt, ezt összekeverjük, majd óvatosan a szeletelt húsokat is belecsúsztatjuk a mártásba, ezután az egészet összeforraljuk. (Kavarni nem szabad, csak óvatosan rázni a lábast.)

Makarónival tálaljuk, tetejére petrezselymet szórunk.

Megjegyzés


Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss