Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tojásos Stefánia szelet

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A darált húst alaposan összegyúrjuk a tejbe áztatott, majd kifacsart zsemlével, az apróra vágott hagymával, a fűszerekkel és 3 db nyers tojással.
  2. A maradék tojásokat megfőzzük, kihűtjük és megpucoljuk.
  3. Ezután egy kiolajozott őzgerinc alját beterítjük a hús egyharmadával, rásorakoztatjuk a főtt tojásokat, és betakarjuk a maradék hússal.
  4. Kevés olajjal meglocsoljuk, és 170 fokra előmelegített sütőbe toljuk. 30-35 percig sütjük fólia alatt, végül fólia nélkül további 5 perc alatt pirosra sütjük.
  5. Melegen krumplipürével, hidegen friss kenyérrel is fogyaszthatjuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss