Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tojásos-sonkás vekni

30 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sonkát, a főtt tojást és a zöldségeket apró kockákra vágjuk. Egy tojást felverünk, hozzákeverjük az olajat és a tejfölt.
  2. Közben a húsleveskockát 2 dl vízben felforraljuk, és beletesszük a zselatint. Forrásig melegítjük, majd kissé lehűtjük. Összekeverjük a tojásos-tejfölös keverékkel, majd beletesszük a sonkát, a tojást és a zöldségeket is.
  3. Folpackkal bélelt őzgerincbe öntjük, majd hűtőbe tesszük. Másnap szépen szeletelhető lesz.

Megjegyzés

Sültekhez adhatjuk köretként. - alexandra29

Ezek is érdekelhetnek

Friss