Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tojásos sonkapástétom ropogós zöldségekkel

MME MME
5/5
60 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A sonkát, a főtt tojásokat, a kaliforniai paprikát, a zsemlét és a vöröshagymát kockára vágjuk. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, az egyik csokor aprított petrezselymet, a zellerzöldet, sót és borsot, a tojásokat, végül a tejszínt. Összekeverjük, majd szalonnával bélelt sütőformába töltjük, és 180 C-fokos sütőben 30-35 pecig sütjük, majd kihűtjük.

A salátához az uborkát fél cm-es darabokra vágjuk, a paradicsomot és a retket pedig cikkekre, és az uborkához adjuk. Meglocsoljuk olívaolajjal, borecettel, megszórjuk a másik csokornyi petrezselyemzölddel.

A zöldségeket tányérra halmozzuk, végül ráfektetjük a felszeletelt tojásos sonkapástétomot.

Körítjük tejszínes rózsabors mártással.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss