hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tojásos lecsóval töltött karaj

60 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók
  • 60 dkg csont nélküli karaj
  • A lecsóhoz:
  • 1 nagy tv paprika
  • 1 db paradicsom
  • 1 kisebb fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 ek étolaj
  • 10 dkg házi kolbász
  • bors
  • 2 db tojás
  • A bundához:
  • liszt
  • tojás
  • A sütéshez:
  • étolaj

Elkészítés

A karajt 4 vastagabb szeletre vágtam. Mindegyik szeletet félbe vágtam, de nem vágtam át. Kiklopfoltam, sóval meghintettem.

A lecsót elkészítettem. A finomra vágott hagymát az olajon megdinszteltem, rátettem a kisebb darabokra vágott kolbászt. Kicsit sütöttem, majd hozzáadtam a karikákra vágott paprikát, paradicsomot, zúzott fokhagymát. Ízesítettem sóval, borssal. A tojást felvertem és ráöntöttem, összesütöttem.

Hagytam teljesen kihűlni. A karajszelet egyik felére tettem a töltelékből, ráhajtottam a másik felét és paníroztam. Lisztbe, felvert tojásba, majd újból lisztbe forgattam.

Fedő alatt, felhevített étolajban, lassú tűznél kisütöttem.

Ezek is érdekelhetnek