Elkészítés: A paradicsomot megmossuk, kalapjukat levágjuk, majd a belsejüket kikaparjuk. Picit megsózzuk, majd fejjel lefelé kicsit állni hagyjuk.
A petrezselyemzöldet leöblítjük, és apróra vágjuk. A tojásokat kettéválasztjuk, majd a fehérjét kevés olajon megsütjük, és apró kockákra vágjuk. A lecsepegtetett kukoricát összekeverjük a tojássárgákkal, a sajttal, az aprított petrezselyemzölddel, a felkockázott sült tojásfehérjével, picit sózzuk, majd az elkészült tölteléket a paradicsomok belsejébe kanalazzuk. A paradicsomok kalapjait a tetejére helyezzük, majd a töltött paradicsomokat olajozott hőálló tálba tesszük.
180 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt megsütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre