Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tojásos krokett

30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A főtt tojást lereszeljük vagy késes aprítóval felaprítjuk, hozzáadjuk a finomra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a reszelt sajtot, a tojást, az aprított petrezselymet, majd ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, és az egészet alaposan összedolgozzuk annyi zsemlemorzsával, hogy jól formázható masszát kapjunk, majd 1 órára a hűtőbe rakjuk.
  2. Nedves kézzel rudakat formálunk belőle, majd a felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.
  3. A kroketteket forró, bő olajban süssük aranysárgára.

5 ÉRV AMELLETT, HOGY MINDEN NAP EGYÜNK TOJÁST! >>> 

NE DOBD KI A TOJÁSHÉJAT! SZUPER TRÜKKÖK, AMIKRE FELHASZNÁLHATOD ŐKET! >>> 

5 ÉTEL, AMI TELE VAN ZSÍRRAL MÉGIS SZUPEREGÉSZSÉGES >>>

Ezek is érdekelhetnek